Medio Studios

skygge-2

Din kommunikasjon, vår lidenskap

Våre tjenester

I dagens samfunn er det ingen tvil om hvilken arena som egner seg best hvis man skal nå ut til en gruppe mennesker. Ved hjelp av gode digitale løsninger, har god markedsføring klart å nå ut til enda flere og med høyere presisjon over nettet. Og nå gjennom digitaliserte kringkastinger over nettet, altså podcast, kan vi gjøre deres kommunikasjon både personlig og treffsikker. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende konsultasjonstime. Vi kan hjelpe med alt fra konseptutvikling til ferdigstilt produkt, klar til å nå ut til deres målgruppe og enda flere! 

%Podcaststudio og utstyr av beste kvalitet til leie % MEDIOCAST

Podcast Studio leie

Mediocast befinner seg primært i de vakre lokalene til Spaces i Vaskerelven i Bergen sentrum. (Spaces medlemmer har spesialpris etter medlemskap) Vi tilbyr og innspilling på ønsket lokasjon med vårt portable studio.

Vi har et utvalg av flere studiorom som kan benyttes ved innspilling ut i fra størrelse på produksjonen. Dette kan rigges opp på arbeidsplass, messe, arrangement ol. Samt spille inn når som helst i iløpet av uken, etter avtale. 

Bedriftsinnspilling

Ønsker du å starte en egen podcast for bedriften din? En podcast er et nyttig medium til å formidle kunnskap og engasjere kunden. Om det er bedriftskunder eller privatkunder er det et utmerket redskap å kommunisere på.

%Podcaststudio og utstyr av beste kvalitet til leie % MEDIOCAST
%Podcaststudio og utstyr av beste kvalitet til leie % MEDIOCAST

Portable Studio

Vi tilbyr og innspilling på ønsket lokasjon med vårt portable studio. Dette kan rigges opp på arbeidsplass, messe, arrangement ol. Samt spille inn når som helst i iløpet av uken, etter avtale. Og hvis en deltager ikke kan stille i studio, så kan vi tilby fjern innspilling over nettet.

Hvorfor leie av oss?

Med god erfaring med lyd og markedsføring kan vi hjelpe med planlegging og konseptutvikling hvis du ønsker å starte en podcast.

Mulighetene er mange. Og gjennom god rådgivning, dialog og samarbeid vil vi sammen kunne formidle ditt budskap på den beste måten, med den beste lydkvaliteten. 

Utleie av utstyr

%Podcaststudio og utstyr av beste kvalitet til leie % MEDIOCAST

Røde PodMic

Røde PodMic er en dynamisk mikrofon perfekt for podcast og radioproduksjon. Med en fyldig og velbalansert lyd er denne mikrofonen også tilpasset RØDECaster pro, som gjør enhver innspilling lett og beleilig.

All utleie av mikrofoner kommer med headset, XLR kabler per mikrofon, vind hetter for ekstra støy reduksjon og mikrofon armer eller mikrofon stand.
%Podcaststudio og utstyr av beste kvalitet til leie % MEDIOCAST

RØDECaster Pro

Vi har den ypperste kvaliteten på utstyr. Kan også leies med hjem eller til opprigg i et annet studio.

RØDECaster Pro har fire mikrofonpreamps av høykvalitet og opptaksfunksjon, og vi microSD-kort er dette den første helt integrerte produksjonsstudioet for podcast. Lett å bruke, klar for opptak på minutter.

%Podcaststudio og utstyr av beste kvalitet til leie % MEDIOCAST

Portable Studio

Vi tilbyr og innspilling på ønsket lokasjon med vårt portable studio. Dette kan rigges opp på arbeidsplass, messe, arrangement ol. Samt spille inn når som helst i iløpet av uken, etter avtale. Og hvis en deltager ikke kan stille i studio, kan vi tilby fjern innspilling over nettet.